+  DECLARACIONS  

Otamendi: “Hem de començar sent forts i no perdre la pilota”

Per Blanquinegres · 28 Novembre, 2014

Sessió d’entrenament a Mestalla. Nuno volia saber de l’estat de la nova herba, recent canviada. Després de la penúltima prova dels blanquinegres de cara al duel del diumenge davant el FC Barcelona, la sala de premsa de Mestalla es preparava per a rebre al central argentí, Nicolas Otamendi.

Respecte al conjunt blaugrana i de la figura argentina de Leo Messi, Nico diu estar conscienciats del rival que ens visita el de diumenge. “Leo esta en un moment dolç, esta fent història, però ens centrem en nosaltres en fer un bon partit, mantenint l’ordre ofensiu i defensiu, ens enfrontem davant un conjunt que ataca be i que te una pressió molt bona”.

Les claus en tot moment que ha donat el central celeste és de mantindre en tot moment l’ordre defensiu en totes les línies i saber pressionar be, ja que també el Barça té punts febles que poder traure redit.

Davant el potencial del FC Barcelona i la possibilitat de que Nuno haja preparat alguna cosa diferent en tasques defensives, Otamendi ja avisat de que això no passarà. “No va haver un sistema defensiu especial. Anem a continua fent el nostre joc, ben concentrats a pilota parada, nomes volem que el diumenge siga un bon dia per a nosaltres”.

Mestalla ja presenta un estil quasi la 100% de les seues remodelacions. A banda dels canvis a l’exterior, l’estadi blanquinegre estrenarà herba nova. Otamendi ha donat la seua benedicció al canvi i acabat dient que “era necessari un verd que en fera sentir-nos còmodes”.

El Barça son noms. A banda de Messi, també s’haurà de tindre cura en la figura del uruguaià, Suárez, encara això l’important no es fixar-se en un nom i cuidar el conjunt en si del Barça.

Les claus valencianistes per al partit de diumenge, segons el cap de la saga blanquinegra, és “iniciar el partit sent forts, cuidar la pilota sempre que estiga en el nostre poder, no perdre ràpidament la pilota, fer el nostre joc, eixint ràpid. Per enfrontar-nos al Barça i guanyar has que fer un partit molt complet”.

La finestra de fitxatges d’hivern esta molt pròxima i el nom d’Enzo Pérez ha tornat a eixir a la llum. Sobre el seu company de la selecció ‘albiceleste’ Otamendi ha dit que “tots coneguem les característiques d’Enzo. Aportaria un plus en la tècnica, al control de pilota eixint jugant, és important tant en tasques ofensives com defensives”. Sentenciant dient que “sempre és important tindre un company com és Enzo” a més que Enzo te molta il·lusió, si arriba finalment la possibilitat, d’arribar a València.

Respecte el possible onze que puga traure Nuno, Otamendi ha manifestat que fins hores prèvies al partit no es sabrà l’onze, això si ha valorat el buit de la infermeria valencianista de cara al gran duel de diumenge. “Sabem de la importància de Dani, és el nostre capità i es molt important que s’haja recuperat el abans possible. Esprem obtindré la victòria amb Dani al verd”. Concloent, amb la recuperació de Paco Alcácer, el ventall de fer gol ja pot ser cosa de 3. Però per a Nico el més important és que “siga ú o siga l’altre puga fer gols”.