Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

Opinió  

OPINIÓ: Ilaix no és Wakaso, però no està mal

Per Miguel Castells · 03 Febrer, 2022

Bordalás té molt clar des que arribà a València que l’equip necessita un “6”. Necessita un migcampista defensiu, res d’organitzar, ixa funció és per a altres futbolistes. La fragilitat defensiva del conjunt blanquinegre comença al centre del camp, on mai es sent dominador, i ahir a l’eliminatòria davant el Cadis s’evidencià una vegada més.

Lluitant pel suplent del Llevant

Tant és així, que Bordalás acceptava qualsevol migcampista defensiu, és més, fins a l’últim dia de mercat el València lluità per Malsa, suplent del Llevant,que és l’equip cuer a la classificació, però no va ser possible incorporar-lo. Ahir a Mestalla també estava amb la camiseta del Cadis Jonsson, una altra pretensió de l’entrenador del València que no arribà a la Capital del Túria perquè no funcionà l’intercanvi amb Manu Vallejo. Cal dir-ho: Jonsson superà a Guillamon.

Al partit, el Cadis empatà i el València començà a sofrir. No és un guió desconegut per a l’equip, que habitualment s’avança al marcador i després l’empaten i pateix. No obstant això, anit Mestalla va viure com un jugador des de la banqueta portava el guió al seu punt inicial, al del València de les primeres parts. No era Wakaso, ni Jonsson, ni Malsa… era Ilaix Moriba.

Presència física

Des que entrà l’exjugador del Barça es jugà al que ell volia. Poderós al joc aeri, habilidós amb la pilota i amb una presència física que es trobava a faltar en Mestalla. Conclusions ràpides, no jugà més de trenta minuts, però li va atorgar al conjunt blanquinegre un equilibri que és NECESSARI per a baixar les xifres de gols en contra. 

No és Wass

El substitut de Wass no té les condicions del danés ni juga al futbol de la mateixa manera. No és un “6” en totes les posicions, però si vol és el “6” que tant ha buscat Bordalás als mercats d’estiu i de gener. Alguns comentaven que li sobraven certs gestos amb la pilota, però què voleu d’un futbolista que ix de la Masia… No es caracteritzen per ser ximples amb el baló.

Ilaix Moriba. No és Wakaso, ni Jonsson, ni Malsa… i molt important, no és Wass, però és un futbolista que ha de jugar, i molt.