ACTUALITAT  

Cañizares, sobre el seu fill Lucas: “El seu desig és jugar al València”

Per Mauro Pérez · 09 Maig, 2024

Santi Cañizares, llegenda del València CF en èpoques daurades, ha parlat per a COPE sobre el paper de representant que té sobre el seu fill Lucas, qui actualment defensa la porteria del filial del Reial Madrid.

Cañizares ha revelat l’anhel del seu fill per vestir la camiseta del València CF, un club que, segons relata el exguardameta, porta molt dins des del seu naixement. “És el seu desig des que està al Madrid. És valencià, va nàixer quan guanyem la primera lliga”, va expressar Cañizares. Rememorant el dia del naixement de Lucas, el exguardameta va compartir una anècdota entranyable: “Vaig haver d’eixir de la concentració per a anar a l’hospital, conéixer al meu fill i tornar a la concentració. El València CF mai ho ha volgut. Ell ho porta molt dins al club”.

Cañizares també va destacar l’interés primerenc que va despertar el seu fill en clubs com el Reial Madrid i el Barcelona, mentre ell mateix compartia els seus records sobre portar a Lucas als camps d’entrenament a Alboraia quan a penes tenia 7 anys. No obstant això, malgrat l’amor i la connexió de Lucas amb el València CF, Cañizares va admetre que mai s’ha concretat un contacte oficial entre el club i el seu fill per a un possible fitxatge.

“Em faria molta il·lusió, però mai ha existit”, va afirmar Cañizares sobre la possibilitat de veure al seu fill defensant la porteria del València CF. “No m’imagine a ell dient que no al València. No es remena perquè mai hi ha hagut cap contacte ni desig”, va agregar.

Quant al seu rol com a representant de Lucas, Cañizares va compartir la seua preocupació per fer les coses correctament per a no perjudicar el camí del seu fill en el món del futbol. “Tinc la responsabilitat de fer les coses bé perquè no isca perjudicat. No ho mereix, mereix que li isquen bé. Em preocupa no estar a l’altura, però em passava també en la porteria”, va confessar.