Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Les ofertes que ha tingut Lim per a vendre el València CF

Per Josep Prats · 05 Març, 2021

La mala gestió de Peter Lim al capdavant de l’entitat valencianista i la poca preocupació per reconduir la situació esportiva i institucional han fet que el propietari del club valencianista haja tingut diverses ofertes per a vendre el València CF.

En els últims mesos Blanquinegres.com ja ha informat que un grup d’empresaris valencians estava preparant una oferta de compra pel València CF. A banda d’aquest grup d’empresaris hi han altres interessats que han contactat amb Peter Lim, a través de Jorge Mendes, per preguntar-li al màxim accionista per les seues accions del VCF i poder comprar-les.

L’oferta de Gerard Lopez

L’expropietari del Lille fins al passat desembre va fer una aproximació a Peter Lim per a preguntar-li sobre les seues accions del club segons ha informat Pedro Morata. L’expresident i expropietari del Lille de la lliga francesa estava recolzat pel fons d’inversió Elliot què és qui domina el Milà.

La resposta del propietari del València CF va ser que no venia el club.

Les gestions d’una agent en Dubai

Una agent futbolística va estar amb Jorge Mendes i Peter Lim el passat Nadal en Dubai. Va estar fent gestions per saber si Lim, venia o no venia el club, i la resposta també va ser negativa.

Llorente no va obtindre resposta

L’expresident del VCF, Manuel Llorente, va anar a Madrid a parlar amb els màxims dirigents l’Atlètic de Madrid per a poder posar-se en contacte amb Jorge Mendes.

Llorente va parlar amb l’agent portugués, ja que un grup li havien encarregat preguntar si el club estava en venda. Peter Lim no va contestar al missatge de Llorente.

Peter Lim va firmar un document de confidencialitat amb els empresaris valencians

El passat mes de juliol, el màxim accionista va fer que es firmara un document de confidencialitat amb els empresaris valencians per a iniciar negociacions. El despatx d’advocats que representa a Lim en Espanya junt amb una consultora, creuen que amb 225 milions d’euros, Peter Lim vendria el 85% de les accions del VCF.

Segons informa el mateix periodista els empresaris tenen un fons d’inversió, el qual ha seleccionat un fons de capital de risc i està disposat a posar el 90% dels diners. El 10% restant, ho posarien els empresaris valencians. A més, confirmen que ja tenen la seua planificació al club. Tenen director esportiu, director general i director de comunicació.

‘Azora’ també va preguntar per les accions

Azora és l’empresa que es va quedar les parcel·les del Vicente Calderón quan l’Atlètic de Madrid va decidir fer el nou estadi. El director d’esta empresa és valencià, ha fet gestions amb exdirigents del VCF per a saber els números del club amb intenció de comprar les accions.

Després de conéixer l’àmbit del club i la radiografia de l’executiu, la gent d’Azora va desistir perquè pensaven que era impossible comprar les accions. Aleshores, es retiraren de l’aposta.