+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Sempre prenc decisions pel bé de l’equip”

Per Blanquinegres · 19 Octubre, 2015

Per obrir la prèvia blanquinegra de cara al partit entre el València CF i el KAA Gent de la Lliga de Campions, Nuno Espírito Santo junt a Sofiane Feghouli ha comparegut al Media Center de Paterna parlant òbviament en clau europea. El tècnic portuguès ha tingut que eixir al pas de les preguntes al voltant de la no convocatòria d’Álvaro Negredo entre altres si vinculades al partit de demà a les 20:45h en l’Estadi de Mestalla.

 

Nosaltres en un primer moment tinguérem un problema amb els porters i això va condicionar la decisió d’elegir a Bakkali dins la Champions.

Mai subestimem un rival. Tenim molt de respecte per tots els rivals.

El Gent és un molt bon equip. Ben treballat amb molt bona dinàmica i amb jugadors de molt bon nivell. El davanter li dona molt de gol. Esta nit revisarem al rival, encara que no li tinc res de por, però si li tinc molt de respecte.

Coneixem pràcticament tots els jugadors. Els cos tècnic ha estat revisant l’equip. Coneixem a tots.

Totes les decisions que prenim son per motius esportius. Son decisions que les fem per el be de l’equip amb el pla de l’equip. Tots van a ser importants.

Son moments, hi ha que prenir decisions. Per exemple davant Betis, no va estar convocat durant tres partits. Tractem de consolidar joc i resultats. Son decisions sempre per el bé de l’equip.

Jo quan faig la llista després anem concentrats. Després explicaré els meus motius per presentar el pla del partit als jugadors.

Fonamental mantenir el joc de l’altre dia. Però estem a una competició molt diferent. Tractarem de millorar el nostre joc, sobretot el de la primera part. Ser pressionants i jugar més solts. Cal fer mal al Gent amb el nostre futbol. Este doble enfrontament va a ser decisiu de cara al futur en Champions.

No crec que siga tan important, que no podem condicionar, que no esta a les nostres mans. Si que crec que esta a la nostra mà el nostre partit.

Crec que confie en tots els jugadors de la plantilla i jo com entrenador he de buscar el màxim rendiment del jugador. Aixó ho faig tots els dies buscant que entre tots millore el seu rendiment al camp amb els seus companys.