+  DECLARACIONS  

Nuno: “Negredo està preparat i entra en la convocatòria”

Per Pere Alapont · 24 Octubre, 2014

La roda de premsa de Nuno Espírito Santo, prèvia a l’encontre de demà davant l’Elx, ha deixat diversos titulars. El primer, la confirmació per part de l’entrenador que Negredo entrarà en la convocatòria perquè ‘ja està preparat’. El tècnic, però, ha afirmat que el davanter no serà titular.

Els homes que no podran estar disponibles per a demà són Feghoulí i Carles Gil. Tal com ha explicat l’entrenador, el primer pateix una amigdalitis que l’ha mantingut allunyat dels entrenaments diaris aquesta setmana i sobre Carles Gil, Nuno ha declarat que encara està recuperant-se d’una sobrecàrrega a l’abductor.

El míster ha manifestat que l’equip està motivat i preparat per a fer un bon partit davant la seua afició i que ‘cal eixir millor que a Corunya’.’He analitzat el partit davant el Depor i no fou desastrós, però sí que hi ha detalls a corregir, com el baló parat’, ha explicat.

Sobre la possible presència de Peter Lim a la llotja de Mestalla, Nuno ha admés que la plantilla tracta de mantenir-se al marge d’aquests assumptes però pensa que ‘si tot es tanca abans de demà, cap la possibilitat que Lim estiga a l’estadi’.