+  DECLARACIONS  

Nuno: “L’eufòria i la il·lusió ens venen bé”

Per Pere Alapont · 26 Març, 2015

L’entrenador del València, Nuno Espírito Santo, ha sigut entrevistat pels companys de “A pie de campo”, programa de Canal +, i ha deixat diversos titulars del què, des del seu punt de vista personal, està sent el seu primer any a la banqueta valencianista.

Plantilla

“He aprés moltíssimes coses dels meus jugadors, entre elles el respecte que ells demostren per la seua professió. Són treballadors, solidaris, cooperatius, és fantàstic. A més, són amics entre ells i això per a un entrenador és de les millors coses que li poden ocórrer. Des del primer dia he tingut la sort de trobar-me una plantilla així”.

Objectius

“No hi ha límits. Quan tens una plantilla tan jove, amb l’admiració i respecte que tenen els uns pels altres, es pot créixer. L’equip millora dia a dia i ha aprés a gestionar la intensitat durant els partits. L’eufòria i la il·lusió ens venen bé, són un reconeixement al que hem fet, però no anem a desviar-nos del nostre objectiu. La nostra obligació és alimentar el projecte en aquest primer any i després ja es vorà per quines coses podem lluitar”.

Dificultats

“Vam tindre un mes complicat, amb aquells partits contra Llevant i Barça. També l’eliminació de Copa, un títol en què havíem dipositat moltes il·lusions, però ens hem alçat ràpid. No hi ha que quedar-se pensant molt de temps en l’ahir quan vols un millor demà”.