+  DECLARACIONS  

Nuno: “Hem merescut guanyar”

Per Blanquinegres · 01 Desembre, 2014

Orgull, però molt fotut. Este era el sentiment del tècnic blanquinegre després d’acabar de deixar marxar un punt en l’últim minut.

 

Sec, contestacions rapides i un semblant de cares agres. Este era Nuno Espíritu Santo a la seua entrada a la sala de premsa de Mestalla. En forma de còmput general, el portuguès ha assegurat que d’esta “forma de joc, guanyarem més que perdrem els partits”.

Durant la setmana s’havia parlat de la seua promesa de no perdre dos partit consecutius, i davant esta afirmació que ja ha caigut en el dia de hui, Nuno ha aprofitat per demanar perdó. Bona senyal cap a la afició després de fallar.

Davant el colp de la derrota, el tècnic ja es disposa en treballar .”El nostre treball comença demà, pensant ja en el partit de dijous davant el Rayo a la Copa del Rei, el treball fet hui ja no té solució”.

L’entrenador blanquinegre ha reconegut que Parejo havia demanat el canvi per precaució dins d’una jugada amb Rakitic. “Ha sentit una rampa fruit dels kilòmetres que hui ha recorregut, és normal”. Tot i això l’orgull es sinònim del bon treball del seus xics i això Nuno ho ha reflectit amb les seues paraules.

Nuno, ha acabat la seua compareixença amb un aspecte molt seu, personal. “Estic fotut, soc una persona molt eufòrica, no puc amagar-lo”.