ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Guerra està en la prellista de la Selecció espanyola Absoluta

Per Alex Alfaro · 30 Septembre, 2023

Javi Guerra continua obrint-se camí en la història del València. Malgrat la seua jove edat, s’ha convertit en un jugador fonamental i crucial per a Rubén Baraja. Sense anar més lluny, ha sigut nominat en les categories de Millor Jugador sub 23 i Millor Gol del mes de setembre de 2023 en La Liga EA Sports, premis que es donen mitjançant votacions del públic. El jove migcampista ha irromput al València CF de manera totalment positiva i suma en set jornades de competició tres gols i una assistència.

El de Gilet és el màxim golejador de la plantilla igualat amb el davanter Hugo Duro. Això es deu a la gran virtut del capità de l’equip de Baraja, la seua gran arribada a porteria i el seu bon colpeg des de lluny

Els aficionats del conjunt blanc-i-negre estan totalment embogits amb Javi Guerra, a causa del seu bon rendiment en la gespa, on cada partit tira de l’equip per a aconseguir sumar punts.

Hui, tal com ha avançat el programa de ràdio Sin Ataduras, Javi Guerra està en la prellista de Luis de la Fuente per a la Selecció Absoluta per als partits enfront d’Escòcia i Noruega (12/10 i 15/10). En eixa prellista hi ha un total de 49 jugadors i el 6 d’octubre, en 6 dies, es coneixerà qui són els triats.