ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nou acomiadament d’un alt càrrec de la RFEF

Per Alex Alfaro · 30 Septembre, 2023

L’RFEF fa un pas més en el seu compromís amb les jugadores de la Selecció. Després de la petició de les futbolistes de la dimissió de Luis Rubiales i la reestructuració de quatre àrees -futbol femení; gabinet de presidència i Secretaria general; comunicació i màrqueting; i direcció d’Integritat-, l’ens presidit actualment per Pedro Rocha, ha decidit prescindir dels serveis del director de comunicació, Pablo García Cuervo.

La decisió arriba després de conéixer que el jutge li ha cridat a declarar com a testimoni i un dia després que Patricia Pérez, cap de premsa de la Selecció femenina, li assenyalara en la seua declaració en l’Audiència Nacional com el responsable d’escriure, mostrar a la futbolista i difondre als mitjans el comunicat de Jenni Hermoso amb paraules que la jugadora no havia redactat ni pronunciat.

La Federació Espanyola va comunicar l’acomiadament del director de comunicació a través d’un escarit comunicat oficial en les seues xarxes socials: “L’RFEF prescindeix dels serveis del director de Comunicació. La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit hui prescindir dels serveis del director de Comunicació, Pablo García-Cuervo”.