Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

No hi haurà acord amb Cazoo fins que se signe el Main Sponsor

Per Alex Alfaro · 07 Desembre, 2022

El departament de Màrqueting del València C.F té treball des de fa ja mesos. Concretament des del dia 9 de setembre, que va ser el dia que Cazoo va comunicar a la Reial Societat i al València que la pròxima temporada tenia la intenció de rescindir els contractes a conseqüència d’una estratègia de negoci. Des d’aquell mateix moment el València busca un Main Sponsor com vos vam avançar en Blanquinegres.com.

De moment, el que podem afirmar és que Cazoo està pagant de manera religiosa les diferents d’aquest exercici 21/22. No és de cap manera un exemple similar al València Experience, Cazoo està complint i de la mateixa manera el València també ho està fent seguint rigorosament les condicions del contracte.

No obstant això, hui afegim un detall: el València no té intenció d’arribar a un acord amb Cazoo fins que se signe el contracte amb el Main Sponsor de la pròxima temporada. Es tracta d’una posició de força de club amb l’objectiu de cobrir-se l’esquena amb els ingressos publicitaris de la pròxima temporada. De moment la relació amb l’empresa d’automòbils és més que correcta, i una vegada se solucione el tema de l’sponsor de la pròxima temporada, s’arribarà a un acord via legal amb Cazoo.

Mentrestant, el València ha viatjat a Dubai a l’Assemblea General de La Liga. L’objectiu del viatge en cap cas ha sigut el de poder tancar l’acord. Hi ha diferents reunions amb empreses per a generar contactes, però ni molt menys és l’objectiu d’este viatge. No es tracta d’una assemblea amb empreses tecnològiques… Si no una assemblea que té lloc a Dubai ja que el món dels negocis i especialment el del futbol se centra en Dubai. 

A més, podem afegir que durant estes últimes setmanes s’han emportat diverses reunions i viatges a Londres i Israel amb motiu del Main Sponsor i d’altres acords que puga tindre el club.

L’objectiu del València és aconseguir una xifra pròxima als 4 milions d’euros. Per a aconseguir esta xifra caldrà sumar també la compensació econòmica que puga aportar Cazoo a les arques del club.

És un tema que no es pot demorar excessivament ja que ens trobem en el mes de desembre. L’any passat l’acord amb Cazoo es va dur a terme durant el mes de gener, ara caldrà estar atents al treball que es realitze des del club per a complir amb un dels apartats més importants en els comptes del club