Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  FITXATGES  

Nil Ruiz arriba al València Mestalla per substituir Emilio Bernad

Per Manel Rumbau · 14 Juliol, 2023

Després de la delicada eixida d’Emilio Bernad al Racing de Ferrol per jugar en segona divisió la temporada que ve, el València Mestalla ja té el que serà el seu substitut baix els pals de la porteria de l’Antonio Puchades.

I és que segons informa Mundo Deportivo, el porter del Barça Atlètic Nil Ruiz s’ha desvinculat del club blaugrana per poder arribar al València Mestalla. D’aquesta manera, el jugador de 20 anys canviarà de filial.

Aquesta decisió, segons aquesta informació, s’hauria pres de comú acord amb Rafa Márquez, el tècnic del filial blaugrana. Així mateix, cal destacar que Nil Ruiz sols ha disputat quatre partits amb el filial català, ja que ha tingut per davant Arnau Tenas. A més, quan no era disponible aquest últim, Márquez ha optat com ja va evidenciar a l’últim tram de la temporada per Ander Astralaga, el porter que venia de ser titular al Juvenil A del conjunt culer.

Nil Ruiz té davant seu un repte complicat, ja que Emilio Bernad ha sigut una de les revelacions de la temporada del València Mestalla a 2a RFEF. Veurem què és capaç de demostrar a les ordres d’una llegenda del club de Mestalla com Miguel Ángel Angulo.