Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nico es mostra conformista en zona mixta

Per Alex Alfaro · 06 Novembre, 2022

El València empata a un davant la Reial Societat en un partit que es va ficar de cara amb l’expulsió d’Elustondo en els primers minuts. L’equip de Gennaro Gattuso suma cinc partits sense conéixer la victòria.

Els canvis de Gattuso

Gattuso va tractar de moure la banqueta per a buscar la victòria. En el minut seixanta de partit, el tècnic italià va llevar del camp a Hugo Guillamon i a Marcos André per a donar entrada a Hugo Duro i a Nico González. Minuts més tard, com no havia passat res, Gattuso va donar entrada a Dimitri Foulquier i a Samu Castillejo per Justin Kluivert i Yunus Musah.

El València tenia el baló, però era incapaç de transformar la possessió en ocasions. Al conjunt che li faltaven idees quan arribava a la frontal de l’àrea. Mentrestant, la Reial Societat buscava que passara el temps i confiava en les lluites de Sorloth amb els centrals del València per a guanyar el partit.

Nico conformista en roda de premsa

“És un resultat que, sincerament, hauríem signat abans del partit”.

Què està faltant?

Ens estan faltant eixos xicotets detalls que té el futbol, eixe xicotet polsim de sort”.

Roda de premsa de Gattuso

Gattuso ha parlat en roda de premsa on ha analitzat el partit enfront de la Reial Societat

Partit complicat

“La Real Sociedad és un equip amb molta mentalitat. Era un partit complicat i estic content amb els canvis i la prestació que ha donat l’equip”

Inici del partit

“La Real Sociedad ha començat bé. Podem fer millor la transició de pilota i jugar amb més velocitat”

Mentalitat de la Real Sociedad

“M’agrada la mentalitat i com treballa la Real Societat. Juguen al tiki-taka però també ataquen a la profunditat. M’agrada molt la seua mentalitat”

Paulista

“En els últims partits estava bé Paulista. No és algo molt grave. Ha tingut un colp en la cadera. Esperem que no tinga res”

Cavani

“No sé si va a poder jugar el dijous Cavani. Parlarem amb el doctor i mirarem”

Foulquier

“Foulquier és un jugador paregut a Yunus. Té molta força (Gattuso ha evitat contestar si encara no cal reforçar la plantilla en el mercat)