La millor informació del ValènciaCF en valencià

Nico: “El que estic aprenent al València em servirà molt per al Barça
,

Nico: “El que estic aprenent al València em servirà molt per al Barça

COMPARTIR

-->

Nico ha parlat en una entrevista per a Catalunya Ràdio on les seues declaracions han sigut novament molt polèmiques, sobretot a la seua relació com cedit al València i a les seues ganes de tornar al FC Barcelona. Cal recordar que ja va ser criticat en el seu missatge de comiat del Barça a través de les seues xarxes socials.

 

CLÀUSULA DE LA POR

 

“Era el partit que més il·lusió em feia jugar perquè el juguen companys i amics; però entenc la postura i en principi caldrà respectar l’acord”

 

JUGANT A UN BON NIVELL

 

“Estic molt feliç a València. Els resultats estan arribant, sobretot a casa, i crec que estic jugant a un bon nivell. Tot el que vaja jugant és positiu i requereix un temps d’adaptació”

 

GATTUSO

Gattuso insisteix molt en la intensitat que hem de tindre en els partits i vol que tinguem la pilota, que dominem al rival, que estiguem atacant la major part del temps. Sí que imposa. No sols a nosaltres, sinó també als nostres rivals, se li respecta molt i això és molt bo”.

 

EM SERVIRÀ PER AL  BARÇA

El que estic aprenent al València em servirà molt per al Barça, també per a aprendre una mica com funciona el futbol en altres llocs i créixer”