Neto posa el forrellat

Per Blanquinegres · 30 Septembre, 2018

El Valencia CF, amb Neto en paper estel·lar, va sumar a Sant Sebastià el seu tercer partit de Lliga sense encaixar cap gol després dels empats a zero davant el Betis a Mestalla i Villarreal en l’estadi de la Ceràmica. Són tres de set partits en este inici, la qual cosa demostra el seu bon balanç defensiu tot i que els resultats no li han acompanyat fins a ahir que, per fi, es va obtindre la primera victòria de la temporada.

El bon treball en defensa amb Vezo, Paulista, Diakhaby i Lato, els qui van haver d’esforçar-se a fons davant la pressió i potent joc aeri de la Real Societat, va ser clau en el triomf dels blanquinegres. I com no l’actuació de Neto, qui es va mostrar segur i, senzillament espectacular. Primer, en el minut 42, amb 0-1 en el marcador, quan després d’un córner Elustondo va rematar de cap, la pilota va donar en la gespa i el meta brasiler va rebutjar amb els punys quan ja es cantava el gol en les graderies. Els bons porters ho demostren a l’hora de la veritat i Neto va evitar l’empat dels locals en un moment psicològic del xoc.

Després del descans, la Real Sociedad va anar a per totes. I Neto també es mostrava molt segur i en el minut 66 va ser, de nou, providencial en detindre un penal llançat per Willian José. L’atacant donostiarra va xutar fort, però el meta va endevinar la direcció i el va parar amb el peu. Ho va celebrar amb magnificència, igual que els seus companys i tota la banqueta en Anoeta. No era para menys, ja que suposava mantindre la renda i la confiança del rival en una possible remuntada, com així va passar. En l’últim segon, amb la Real bombant pilotes a l’àrea, va tornar a mostrar-se molt segur una vegada i una altra. Al final, triomf, el primer de la temporada, i a pensar ja en el Manchester United.