Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Negociacions avançades per Januzaj

Per Blanquinegres · 15 Gener, 2023

El València té molt avançades les negociacions per a incorporar al futbolista del Sevilla, Adnan Januzaj. Durant el dia d’ahir en Movistar + es va assegurar que el València es trovava molt prop de poder incorporar al belga, i la realitat és que l’operació es troba en marxa.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, Sevilla i València negocien una cessió fins a final de temporada, no obstant això encara no està tancat i  hi ha alguns punts que s’han d’aclarir en les pròximes hores o dies.

Com ja comptàvem durant el dia d’ahir, el seu salari és un problema per a la realitat econòmica del València. El futbolista cobra una xifra pròxima als 3 milions d’euros nets, una cosa completament inassumible per a les arques del club de Mestalla.

Segons este mateix periodista, perquè finalment es done l’operació el Sevilla ha d’assumir part de la fitxa. El belga a penes compta amb oportunitats al Sevilla i és un futbolista que ha demostrat el seu potencial per a jugar en les bandes. No obstant, l’exjugador de la Reial Societat ha disputat 125 minuts amb l’elàstica sevillista repartits en 6 partits

El mercat començarà a accelerar-se en les pròximes hores i a partir d’esta setmana s’ha de veure en forma d’operacions oficials totes les cridades que des del València es fan des de molt abans de l’inici del mercat l’1 de gener.