Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Nahitan Nández és el migcampista que vol Gattuso

Per Sergio Botella · 24 Gener, 2023

Nahitan és un nom que porta sonant durant tot el mes de gener i segons ha informat el periodista Héctor Gómez, sembla ser el jugador que vol Gattuso per a reforçar el mig del camp. El tècnic italià creu que el jugador del Cagliari és l’indicat per a millorar la plantilla i que caldria fer un esforç econòmic per ell.

L’equip italià va realitzar una gran inversió per Nahitan en l’estiu de 2019 i no el deixarà eixir de qualsevol manera. Perquè l’uruguaià puga arribar a València, el Cagliari demana la xifra de 8 milions d’euros. Una xifra que podria rebaixar-se a uns 6 milions més bonus.

Gattuso ha demanat fer un esforç per a la seua incorporació, però la resposta de Lim no ha sigut la que esperava. El màxim accionista ha comunicat a l’entrenador que han d’estudiar el FPF. Una resposta que no ha assegut res bé a Gattuso que ja està cansat que en el club solament es parlen de números i deixen de costat l’àmbit esportiu.

La realitat és que Peter Lim no vol pagar per Nahitan Nández. Les urgències de l’equip després dels últims partits poden fer que canvie d’opinió, però pagar ixa quantitat de diners per l’uruguaià no entra en els seus plans. Caldrà veure com avança esta situació, però sembla ser que és el primer moment de tensió entre Gattuso i el màxim accionista des de la seua arribada a València el passat estiu.