Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

Mustafi vol progressar lluny de Mestalla

Per Blanquinegres · 29 Juny, 2016

El mercat d’eixides al VCF pot tindre com protagonista a un jugador que des de principi es trobava marcat en la llista d’intransferibles pel cos tècnic i l’equip de la secretaria tècnica. Parlem del central internacional per Alemanya, actual campiona del món, Shkodran Mustafi.

Va ser anit al programa radiofònic de La Banda de Radio Esport València on es va senyalar la voluntat del central valencianista a abandonar i continuar amb la seua progressió lluny de la disciplina blanquinegra. Més concretament, esta informació arriba des de l’entorn del futbolista tenint molt en compte que sempre es començarà a tractar després de la finalització de l’Eurocopa que Mustafi disputa encara concentrat en sumar un nou títol per al seu país.

Esta actualització ve precedida d’unes paraules que, l’encara jugador de Mestalla, va fer només uns dies on indicava que el canvi de mentalitat entre el VCF i la selecció alemanya és prou diferent i que al seu moment van obligar al jugador a matissar dins les xarxes socials.

Hi ha molt diferencia de jugar a un Club que a la selecció, clar. Al remat a mi m’agrada molt la mentalitat d’ací (la selecció). Jo amb els meus 24 anys encara vull progressar al futbol, i la mentalitat que tenim ací a Alemanya és la que et fa arribar al més alt.

Per altre costat, la part noble de Mestalla es troba tranquil·la i esperant una bona oferta que satisfaça les arques valencianistes per tal de deixar via lliure al jugador i complir les seues pretensions. Repetir un cas Otamendi, només un any més tard no es pot tornar a produir. A més a més, Ayestarán, mostrant la seua nova filosofia de vestidor ja ha deixat caure que el compromís i l’entrega pel grup s’anteposarà a la qualitat individual per la bona salut del grup al llarg d’una llarga temporada.