ACTUALITAT  

Murthy va parlar amb Acciona per a acabar el Nou Mestalla

Per Josep Prats · 04 Març, 2021

L’ATE del nou estadi de Mestalla acaba el pròxim 15 de maig, i el VCF no ha mogut ni un dit en les maquinàries per a reprendre les obres i mostrar a les institucions la seua intenció de finalitzar l’estadi.

Meriton no té diners per a acabar el nou Mestalla i des de l’Ajuntament i la Generalitat demanen més responsabilitat. Les accions legals que es podran prendre a partir del 15 de maig podrien ser molt importants.

El passat estiu, va eixir el nom d’una empresa, la qual es disposava a finalitzar les obres del nou Mestalla, Bertolín. Però segons ha informat Pedro Morata, Murthy creu que Bertolín és molt car i volia saber si el mercat li oferia altra constructora.

Rescindir el contracte amb Bertolín

En eixe cas, el VCF hauria de rescindir el contracte amb l’empresa valenciana per a poder firmar un contracte amb altra, ja que Bertolín ja hi havia construït part de l’estadi.

Però l’entitat valencianista s’ha gastat diners en encarregar-li a diverses empreses, entre elles Acciona, quin seria el pressupost per a acabar l’últim projecte que va presentar Murthy de l’estadi.

Tots els preus que ha rebut el VCF de les diferents empreses han sigut igual o més cars que el preu de Bertolín, i l’empresa valenciana aconsella a Meriton una reducció de costos per a continuar amb la construcció del nou estadi.

Llevar el corredor ‘Sky Line’

Al nou estadi està projectat en la coberta una espècie de corredor perquè la gent puga passejar per l’Sky Line i poder estar a prop dels núvols i vore tot l’estadi des de dalt. Per això, les constructores aconsellen al VCF que lleve este tipus de corredor perquè encarix el projecte.