Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Murthy matisa les seues paraules

Per Blanquinegres · 29 Gener, 2020

En el dia d’ahir el mitjà de comunicació The Athletic va traure un reportatge del club valencianista després de passar una setmana en l’interior del club.

En aquell reportatge es va donar de manifest, altra volta, el problema que té Anil Murthy per a comunicar-se i les seues declaracions van indignar als aficionats valencianistes.

Hui el president ha eixit als micròfons de VCF Mèdia a matissar les seues paraules.

Juguem un partit de Copa ‘parany’ davant la Cultural Leonesa, de la qual no cal fiar-se…

Arribem després d’una gran victòria davant el FC Barcelona, amb confiança, però avisats perquè la Cultural va eliminar a l’Atlético de Madrid. Com sempre, som ambiciosos, som els campions i per això som una motivació extra per als rivals. Volem classificar-nos per als quarts de final.

Està sent un mercat de fitxatges especialment mogut per al Valencia CF?

En realitat, sempre hi ha molt de moviment en el mercat, sobretot per a un Valencia CF campió de Copa i classificat dos vegades seguides per a jugar la Champions League. Tenim una gran plantilla, d’alt nivell, per això des del passat estiu fins ara hi ha molt d’interés en diversos jugadors, quasi tota la plantilla, la llista és interminable. La nostra prioritat és reforçar-nos i continuar millorant, però per responsabilitat i viabilitat econòmica, com la gran majoria de clubs, hem d’escoltar ofertes. En eixe sentit tots treballem junts en la mateixa línia buscant el millor per al club: el propietari Peter Lim, Albert Celades, César Sánchez i jo. És difícil millorar una gran plantilla, però queden dos dies per al tancament de mercat i junts volem aconseguir-lo.

La sintonia i línia de treball de manera conjunta es va posar en dubte des d’alguns mitjans de comunicació després del reportatge en ‘The Athletic’…

Esta polèmica no té cap sentit. Un periodista va vindre a fer un reportatge i vaig tindre una conversa amb ell. No va ser una entrevista. Hi ha coses d’eixa conversa en anglés que estan mal transcrites, unes altres mal traduïdes. En el món anglosaxó, la paraula ‘funcionari’ no és pejorativa, tot el contrari. Per exemple, vaig ser funcionari durant 16 anys de la meua vida professional.

Tots hem de treballar alineats amb un projecte basat en la pedrera i la sostenibilitat econòmica del club. Ningú està per damunt dels interessos del Valencia CF, ni l’entrenador ni el seu propi president. Per això dic que hem de treballar com a alts funcionaris, tots al servei d’un objectiu comú. Amb Albert Celades, que està fent una gran faena, parle diàriament i estem en total sintonia.