Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Moviment important del València per Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 24 Agost, 2023

El València té a Rafa Mir, des de principis de mercat, com a objectiu principal per a reforçar la davantera aquesta temporada. El davanter murcià no compta en excés per a Mendilibar, tot i que el passat dilluns va marcar un golàs (4-3) davant l’Alabés en eixir de la banqueta al 73′.

La situació del València, fins ara, no era molt difícil d’entendre amb Lim al capdavant del club. Primerament, cal destacar que el club de Mestalla compta amb uns 6,5 milions de marge en LaLiga, xifra més que suficient per tal d’afrontar l’operació Rafa Mir. L’import complet de l’operació (al voltant de 5,4 milions) s’acopla perfectament al llímit financer que té el club de Mestalla. Açò últim, per descomptat, també és possible gràcies a l’eixida de Racic i l’entrada de Canós. 

Tot i això, el Sevilla s’ha mantés en tot moment en que el València havia de pagar l’amortització de 2 milions d’euros que, pel moment, era clau perquè Mir continue a Nerbión. Des del club andalús sempre han cregut que el jugador acabaria jugant en el València, ja que creuen que és el millor per a totes les parts implicades. No volen a un jugador que no tinga el cap en Sevilla.

El València fa el pas definitiu per Rafa Mir

Després de setmanes de negociacions diàries entre Sevilla i València, i segons ha informat Héctor Gómez, el club de Mestalla va a pagar el que demana el Sevilla pel davanter murcià (els 2 milions d’amortització) perquè és la gran aposta en atac per a aquesta temporada. Res més lluny de la realitat, és el davanter que vol Baraja. 

La clau perquè el València haja pogut fer aquest pas es troba en l’eixida de Marcos André al Valladolid. Per descomptat, el Pucela ha pogut alleugerir la plantilla i té espai per a poder executar una compra pròxima als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador.

A més, també cal destacar que el cas Amallah, una vegada es tanque el fitxatge de Rafa Mir, passarà a ser l’operació prioritària per a la direcció esportiva. Així mateix, les eixides de Castillejo i Cömert continuen sent més que importants per tal d’afrontar alguna operació més d’última hora.