Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Mourinho fitxa per la Roma

Per Gerard Gálvez · 04 Maig, 2021

Aquest matí, la Roma ha anunciat la destitució del seu entrenador, Paulo Fonseca, a causa dels mals resultats obtinguts aquesta temporada. A les poques hores, el club ha anunciat la contractació de José Mourinho, entrenador que, segons The Sun, interessava al València.

Mourinho i el València

Un clàssic cada vegada que l’entrenador es queda lliure o que el València busca entrenador. En aquest cas, eren les dues. A causa de l’amistat que té Mourinho amb Peter Lim, l’entrenador portugués sempre ha estat lligat a la banqueta de Mestalla, malgrat que mai s’ha acabat per donar.

Salari molt elevat

Si semblava quasi impossible quan al València li anava bé en l’apartat esportiu, ara era quasi impossible. Un equip com el València, amb tots els problemes econòmics que arrossega durant els últims anys, tenia molt difícil, per no dir impossible, contractar a Mourinho. L’entrenador portugués cobrava al Tottenham una xifra pròxima als 17 milions d’euros.

El Valencia busca entrenador

Malgrat que Mourinho ja és tècnic de la Roma, el València es continua movent en el mercat d’entrenadors. Els noms que més sonen són els de José Bordalás (sembla el més accessible) i Diego Martínez. En les últimes dates també va eixir el nom d’uns altres, com Robert Moreno.