Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Mouctar Diakhaby: “Tampoc vaig sentir la confiança de Celades”

Per Pablo Marquez · 30 Març, 2021

El central francés, Mouctar Diakhaby, ha parlat amb els companys del diari AS sobre la seua situació en el València CF, la passada temporada i tota l’actualitat valencianista. Mouctar Diakhaby ha estat jugant a un gran nivell esta temporada i explica totes les situacions que ha viscut a la ciutat de València.

Por és una gran paraula. Però sí que diria que jugues amb menys confiança. I la confiança en el futbol és molt important. Quan tens la confiança alta ho fas millor. Però quan tens poca, pots cometre més errors.

Per sort no tinc una família que siga molt futbolera. Només el meu pare i els meus amics. Però ells saben també que quan un és futbolista està en el focus de la crítica. De veritat, no mire tant la premsa espanyola. No conec moltes crítiques de les quals em fan. Jo veig la televisió francesa i no sé el que ací es diu.

L’any passat em va arribar que van dir que vaig parlar amb el míster i que estava plorant veient vídeos dels meus errors. Em va fer mal per la meua família, que em va cridar dient-me: “Què ha passat? Per què plores? Estàs bé?” I jo no sabia de què parlaven.

Va ser el pitjor moment de la meua carrera, amb diferència. Sé que eixos partits em van eixir malament. Vaig cometre errors en diversos partits, amb diversos penals. Tampoc vaig sentir la confiança de Celades.

Javi Gracia m’ha donat molta confiança i jo intente sempre donar-ho tot. Vull demostrar-li que puc tindre un rendiment bo i ajudar a l’equip. Esta temporada és més positiva que l’any passat.

Jo deixava els meus braços solts, no els controlava tant i com sóc gran, perquè ocupava massa espai. Només puc assegurar que sempre que m’han xiulat mans van ser sense voler.

Sóc més professional que abans. La meua mentalitat ha canviat. Ara mateix em sent més professional i tinc més ambició. Em vull provar a mi mateix que puc fer grans coses en el futbol.