ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mouctar Diakhaby prioritza continuar en el València i renovar el seu contracte

Per Blanquinegres · 24 Octubre, 2022

El passat dissabte, Mouctar Diakahby abandonava el camp lesionat. El central francés presenta una lesió muscular en la zona isquiotibial de la seua cama esquerra. El futbolista del València seguirà el tractament corresponent i estarà de baixa durant divereses setmanes.

D’altra banda, hi ha un altre tema que preocupa amb Diakhaby. Es tracta de la seua renovació. Cal recordar que Diakhaby acaba contracte el pròxim trenta de juny i podria firmar per un altre club. El València ja ha inicat els contcates per a poder ampliar el contracte del central.

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, la prioritat de Mouctar Diakhaby és renovar amb el València. El central francés està sentint-se molt important en la capital del Túria i està vivint els seus millors anys com a futbolista.

D’altra banda, Miguel Àngel Corona va parlar el passat dijous en roda de premsa sobre la situació de Diakhaby. El director de futbol del València va confirmar que hi ha bona predisposició entre les dos parts i que és possible poder arribar a un acord.

També està sent molt important la figura de Gennaro Gattuso. El tècnic italià està molt content amb el rendiment de Diakhaby i podria ser clau en la seua renovació. Haurem d’estar pendents als pròxims contactes per a veure quin és el futur de Diakhaby i si continua en el València la pròxima temporada.