+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Molta presència blanquinegra a l’XI ideal de l’Europa League

Per Blanquinegres · 19 Febrer, 2016

La prestigiosa plana web de futbol, WhoScored?, ha donat a conèixer el seu onze ideal de la setmana a l’Europa League després d’haver-se completat tots els partits d’anada dels setzens de final de la competició continental.

El conjunt valencianista veu com 4 dels 11 integrants del equip són de Mestalla. L’actuació viscuda ahir a Mestalla fa que no siga per a menys. Així pues, Rubén Vezo, Santi Mina, André Gomes i Álvaro Negredo formen part d’este prestigiosa alineació junt a altres noms com Memphis Depay, Coke Souza o Fernando Llorente.XITopEL

Dels 4 integrants blanquinegres, Mina és el que millor nota rep. Un 10 per al gallec que realment va realitzar una primera part de 10 com prova del 5 a 0 de la primera meitat. Seguidament Negredo i André Gomes reben un 8,69 i 8,76 respectivament. Per últim, el central portuguès segons la plana web rep un 8,05. Notables alts per a l’actuació que el VCF va realitzar ahir davant el Rapid de Viena.

De manera més oficial, Santi Mina, també es troba en disposició d’abastar el guardó de ‘Jugador de la Setmana’. ‘Premi’ que entrega la UEFA i que està realitzant-se a través d’una votació portada a terme a la plana web del màxim organisme del futbol a tot Europa.

Vota UEFA