Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Miguel: “Bevia i fumava quan jugava”

Per Blanquinegres · 17 Juliol, 2017

Miguel Brito, ex futbolista del València va concedir anit una entrevista a ‘Ràdio Mestalla’ en la qual va analitzar el seu pas pel conjunt blanc-i-negre així com l’actualitat del mateix i no va mossegar-se la llengua. Anys després de la seua retirada va confessar: “Sóc sincer, em preguntes: Has begut? Sí. Has fumat? Sí. Dic les coses des del meu punt de vista”.

Respecta a la seua arribada al Cap i Casal, el portugués recordava que “El València va pagar uit milions d’euros per mi encara que per objectius després van acabar sent un poc més. M’ha encantat el meu pas per València, tot i que va haver moments difícils. Em quede amb les coses bones: el València CF és un gran club que es mereix molt més”.

Pel qua fa a l’actual crisi esportiva de l’entitat, Miguel va ser molt contundent: “El lloc del València és la Champions i estar entre els tres quatre primers, els últims anys no ha eixit. Crec que el València pot donar la volta a la situació. Mereix més. Cal pensar amb el cap i veure el que està bé i el que està malament, eixe és el gran problema. El València pot estar malament, però estant mal ha d’estar en UEFA, però mai fora d’Europa. El seu gran problema sempre ha estat dins del club”.

Per concloure, l’ex defensor va analitzar la figura del màxim accionista: “Peter Lim ha portat diners però no entén res de futbol, eixe és el problema. Lim ha arribat i s’ha envoltat de gent que solament vol ficar les mans. Però si traus a Peter Lim, A qui poses? El club s’ha d’estructurar bé, estar amb gent que entenga, intentar tindre als millors en tot. L’afició també ha de tindre paciència”.