+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Miguel Angel Ferrer Mista entra dins l’Acadèmia GloVal

Per Blanquinegres · 04 Desembre, 2015

L’Acadèmia GloVal guanya un nou integrant amb un passat gloriós dins l’entitat valencianista. Després dels moviments provocats per l’arribada de Gary Neville al VCF i la inclusió de Miguel Angel Angulo com a segon entrenador dins dels nou cos tècnic, la banqueta del Juvenil A, equip que dirigia Angulo passa a tindre nou inquilí des d’este pròxim diumenge.

Javier Sanchis, tècnic del Juvenil B, s’encarregarà del futur del conjunt A valencianista líder indiscutible a la Divisió d’Honor i de la Youth League, competició europea. En este ball de banquetes la figura de Miguel Angel Ferrer Mista pren protagonisme agafant el comandament del lloc deixat per Javi Sanchis. L’ex davanter del VCF serà entrenador del Juvenil B del València CF que també ha començat la temporada d’una forma brillant.

L’experiència del de Caravaca de la Cruz arriba del treball que fins els últims dies ha estat dins de l’Huracán València on formava part del cos tècnic de l’equip valencià, ara submergit en milers de problemes institucionals i esportius.