+  ACTUALITAT  

Mestalla s’enganxa al partit davant el Gent

Per Blanquinegres · 20 Octubre, 2015

Mestalla pareix que finalment, i gràcies a les posteriors iniciatives del VCF, acabarà presentant una bona cara davant el Gent en el que serà segon partit de la fase de grup a feu valencianista.

Tot i que el cartell de ‘No hi han entrades’ no es penjarà, el coliseu blanquinegre deixarà de presentar tantes cadires taronges com va passar davant el Zenit. Tirant de números més exactes i precisos, si la setmana passada s’informava de que fins a 32000 abonats havien acudit a l’oferta de 2 entrades per 8 euros per abonat, en el dia d’ahir es podien contar fins a 38000-390000 espectadors assegurats. Fins i tot, s’espera que amb l’última hora la xifra arribe als 40000 espectadors. Una bona xifra que de ser així donaran el color que les graderies imponents de Mestalla han de donar en les nit Champions.

A més a més, des de fa ja setmanes es sap que la presència d’afició visitant serà nombrosa,com el propi Club es v aencarregar d’informar via xarxes socials. Més de 2500 aficionats del Gent recolzaran als seus en una nit molt màgica per a un Club que es troba en la seua primera participació a la Lliga de Campions i que a més pot presumir de fer-ho visitant un gran estadi del continent com és Mestalla.