La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mestalla rep als jugadors amb ovació per a Gattuso
,

Mestalla rep als jugadors amb ovació per a Gattuso

COMPARTIR

El Trofeu Taronja és l’oportunitat perquè l’afició del València puga rebre als seus futbolistes. El torneig que organitza el club che té abans del començament del partit una presentació on l’afició veu als jugadors que conformaran la plantilla del València la pròxima temporada, tot i que encara hi poden haver canvis fins al 31 d’agost.

Gayà i Soler

Gattuso ha convocat per a este partit a tots els que estan actualment al primer equip, i és per això que la gent ha pogut veure a cadascú d’ells. Això sí, l’entrada de Mestalla hui ha sigut fluixa i, per tant, la recepció no ha sigut atronadora. La majoria dels aplaudiments han sigut per a José Luis Gayà i Carlos Soler amb la intenció que renoven i es queden al club.

Arthur

L’afició sap que alguns futbolistes dels quals han eixit hui a la gespa no continuaran, com és probablement el cas de Maxi Gómez, que està sent oferit a diversos equips europeus o de Marcos André, al qual li estan buscant una cessió satisfactòria per a totes les parts. Mentrestant, espera Arthur, que hui no ha pogut estar a Mestalla, però confien que estarà el diumenge que ve davant el Girona.

Gattuso

Però l’ovació del dia ha sigut per a Gennaro Gattuso, El tècnic italià té la difícil tasca de recuperar la identitat d’un València que es pot debilitar molt amb l’eixida de Gonçalo Guedes, però que afronta una nova temporada amb la intenció de tornar a Europa. Per últim, l’acte acabà amb l’homentage a Roberto Gil, autèntica llegenda del València Club de Futbol.