Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

+  

Mestalla ja espera a Villa

Per Josep Prats · 05 Febrer, 2020

El “Guaje” és el millor jugador dels últims temps que recorda el feu valencianista, i és per això que el club li realitzarà un homenatge després de retirar-se professionalment del futbol.

Segons ha informat Diario As, els agents de Villa i el València CF tenen pendent una reunió per a celebrar en els pròxims dies eixe homenatge al davanter asturià. L’objectiu és fer eixa commemoració el dia 29 de febrer al partit de lliga davant el Betis, on Villa coincidirà amb Joaquín, el qual va ser company seu al València i aconseguiren la Copa del Rei l’any 2008. No es farà l’homenatge davant l’Atlètic de Madrid, com s’havia rumorejat. L’entitat valencianista vol alçar la figura de Villa com a jugador blanc-i-negre.

Tot açò es resoldrà en la reunió mencionada anteriorment, sobretot per la disponibilitat del jugador. Però de segur, que vindrà per a emportar-se eixe reconeixement.

A la capital del Túria, David Villa és un ídol. També, el club dona per fet la incorporació d’una lona al “Guaje” en l’avinguda de Suècia, al costat de les demés llegendes valencianistes.