+  ACTUALITAT

Mestalla continua sense conèixer la derrota en el 2015

Per Blanquinegres · 06 Desembre, 2015

L’empat registrat ahir a Mestalla davant el FC Barcelona (1-1) va fer que l’estadi blanquinegre continue sent terreny prohibit per a tot aquell que el xafe al Campionat de Lliga. Durant el que es porta d’any 2015, el valencianista no sap el que es marxar a casa amb una derrota. Precisament l’últim que pot presumir d’això és el rival d’ahir, el FC Barcelona quan el passat 31 de novembre de 2014 vencia per un solitari gol de Busquets a l’últim minut d’aquell elèctric partit. D’esta forma, el conjunt de Luis Enrique va provar la seua dosi de verí ‘Mestalla’ a la qual encara no existeix antídot.

Esta ratxa prolongada pot quedar totalment completada quan Mestalla s’acomiade de l’any 2015 amb la visita del Getafe a la Capital del Túria el pròxim 19 de desembre. Recordar que la fortalesa de Mestalla va començar a forjar-se al partit que obria el nou any a Mestalla, va ser a la brillant victòria valencianista davant el Reial Madrid (2-1) el 4 de gener. En números generals, Mestalla en tot este 2015 ha vist guanyar als seus un total de 12 voltes i altres 6 empats, tots resultats de l’any natural 2015. Buscant un per què a estes dades, trobem evidentment, la força que Mestalla al llarg de la temporada fa del primer a l’últim minut dels partits