Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Més entrades disponibles per al parit enfront del Vila-real

Per Alex Alfaro · 23 Desembre, 2022

La demanda d’entrades de l’afició visitant per a la volta de La Lliga enfront del Vila-real ha sigut molt gran. Durant el dia d’ahir es van acabar les 600 entrades posades a la venda per als socis i hui el club ha posat 100 més a la venda. Sens dubte hi ha ganes de veure en nit de cap d’any futbol i l’afició valencianista estarà en La Ceràmica després de la reforma que ha tingut aquests últims mesos.

Este cap de setmana torna LaLiga i el València CF visitarà dissabte que ve 31 de desembre (16.15 hores) al Vila-real CF en l’Estadi de la Ceràmica amb motiu de la Jornada 15 de LaLiga. Ja es troben disponibles les entrades de públic visitant per a acompanyar al Valèni en l’últim partit de 2022.

Des d’este dijous 22 de desembre pots adquirir en línia les teues entrades per a animar a l’equip en el desplaçament a Vila-real, en el qual el València CF tractarà de sumar una nova victòria en el retorn de LaLiga.

Ja es poder adquirir les entrades de públic visitant per un preu de 25 euros. S’haurà d’indicar el nom i el DNI de la persona que utilitzarà l’entrada.

TERMINIS PER A LA COMPRA D’ENTRADES

– Socis VCF: des del 22 de desembre a les 10.00 hores fins al 23 de desembre a les 23.59 hores o fi d’existències.

– Públic general: a partir del 24 de desembre a les 00.00 hores fins al 26 de desembre a les 23.59 hores o fi d’existències.