Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Meriton reafirma que el València no està en venda

Per Miguel Castells · 20 Gener, 2021

L’ambient que rodeja al València a l’àmbit institucional és estrany i negatiu. El club es troba al límit econòmic, i la política de venda constant i no firmar cap incorporació han debilitat la plantilla fins a competir per no baixar a segona divisió, un descens que podria suposar el fi de la institució. No obstant això, al València fa la impressió que està en venda tot menys una cosa: el mateix club.

Inversors nacionals i internacionals

Segons el diari Marca, cada vegada que ha aplegat una oferta a Meriton la resposta ha sigut clara: el club no està en venda. Fins i tot, en algunes ocasions ni s’han escoltat les ofertes. Unes ofertes que han arribat de tots els llocs, ja que tant inversors internacionals com inversors valencians han mostrat el seu interés per ressucitar el club.

En el cas dels inversors valencians, la situació és pitjor encara. Des de Meriton són conscients de l’ambient de disputa que es respira a València, i tot el que està relacionat amb inversors de la ciutat no volen ni escoltar-lo, ja que el seu objectiu és estar a València tot el temps que siga possible.

Maig de 2021

Amb estes respostes tan contundents, Meriton afronta una data clau al calendari: maig de 2021. Amb tota la polèmica que els envolta amb l’Ajuntament, el nou Mestalla i les pròrrogues de l’ATE, Meriton continua decidit a seguir al club, i el seu màxim accionista, Peter Lim, ni està ni se li espera.

Tots els components de la història estan abocats a un fatídic final. Meriton no sap com gestionar el club perquè no té recursos econòmics per a fer-ho, però es nega a vendre’l a qui sí que pot. Les decisions que es prenen manquen de sentit.