La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els equips que també volen a Cavani
,

Els equips que també volen a Cavani

COMPARTIR

-->

El València treballa en la incorporació d’un davanter. La passada temporada, els únics jugadors que van ser capaços de superar els deu gols van ser Carlos Soler i Gonçalo Guedes. El segon ha sigut venut al Wolverhampton. Per este motiu, el club està buscant en el mercat per a poder fitxar a un futbolista que puga fer un bon registre de gols. 

Més equips a part del València

Cavani continua entrenant-se en les instal·lacions de la federació uruguaiana de futbol a l’espera de trobar un equip que estiga disposat a contractar-lo. No obstant això, la delicada situació econòmica del futbol complica que trobe un equip ja. La resta d’equips interessats, segons ha informat Tribuna Deportiva són el Niza, la Juventus, el Getafe i el Vila-real, que ja ha fet oficial l’eixida de Paco Alcàsser i no té com a prioritat l’arribada de Cavani.

L’operació estava condicionada en tot moment al fet que isquera Maxi Gómez. No obstant això, esta situació podria estar canviant amb el pas de les hores. El jugador té damunt de la taula l’oferta del València.