Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València tanca el fitxatge d’una joia del Racing de Santander

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2023

Acabat d’aterrar en la Ciutat Esportiva de Paterna, Marco Camus no deixa de somriure. La seua semblança reflecteix eixa il·lusió per arribar a l’Acadèmia del València CF, al VCF Mestalla, on es retrobarà amb vells coneguts com el jugador Simón Lucca amb qui ha arribat a compartir banda esquerra en el passat, o els integrants del cos tècnic Raúl Pérez i Javi Venta.

Arribar al València CF i al VCF Mestalla és una oportunitat única i volia aprofitar-la” assenyala en l’Informatiu del VCF de VCF Mèdia Ràdio. “És un orgull signar pel València CF que és un club històric d’Espanya i d’Europa i estic molt content”indica l’extrem càntabre de 21 anys que deixa arrere el seu Racing de Santander on s’ha format.

En el VCF Mestalla afronta una nova etapa en la qual espera mostrar les seues habilitats sobre el camp. “Em considere un extrem ràpid, potent, versàtil per a jugar per les dos bandes, amb molta arribada i és el que vull aportar al VCF Mestalla”.

El jugador arriba a cost zero però el Racing de Santander s’ha guardat un percentatge de futur pròxim al 10% i rebrà una xicoteta quantitat econòmica en relació a la seua participació amb el primer equip.