Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Madrid i Barça segueixen a Javi Guerra

Per Blanquinegres · 01 Desembre, 2022

El Reial Madrid i l’FC Barcelona han demostrat al llarg dels últims anys tindre una gran xarxa de scouting de punta a punta del continent europeu. El València C.F ha sigut capaç d’aglutinar una gran quantitat de jugadors de l’acadèmia en el primer equip i en l’elit europea del futbol però sempre és complicat poder mantindre a totes eixes joies sense que clubs amb grans pressupostos puguen fer-se amb els seus serveis.

Un d’eixos jugadors que ha despuntat completament en l’Acadèmia del València és el cas de Javi Guerra. Javi Guerra juga amb la dreta i és un futbolista alt per a la seua posició amb 1’88 cm d’altura és un migcampista que pot jugar tant de 6 com de 8. Des de la seua arribada a Paterna, sempre ha destacat en totes les categories base del València. Esta temporada està demostrant un nivell altíssim jugant en una posició més endarrerida. Entre les seues qualitats, des del Paterna destaquen el seu bon desplaçament mitjana-llarga distància, el seu joc en curt, el superar línies en conducció amb facilitat i el seu creixement quant a les disputes sense pilota.

Tal com ha informat el Diari Marca, dos grans equips estan darrere de Javi Guerra. El Reial Madrid porta des de fa temps convençut que farà un esforç per a incorporar-lo al Reial Madrid Castella la pròxima temporada. D’altra banda, l’FC Barcelona també estudia la possibilitat d’incorporar al jugador del València, segons eixe mateix periòdic i els seus scouts van estar la setmana passada a la Ciutat Esportiva de l’Espanyol seguint al futbolista.

No obstant això, el jugador es troba feliç a València i té un any més de contracte i el club és el que té la força en el mercat