ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Mendilibar, sobre el futur de Rafa Mir: “Fins l’1 de setembre van a passar moltes coses”

Per Manel Rumbau · 25 Agost, 2023

L’operació Rafa Mir continua donant que parlar. El València va presentar ahir, després de dos mesos de negociació, una ofensiva pel davanter que es tradueix en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), així com gran part de l’amortització del futbolista que demanava el Sevila.

No obstant això, la recepció d’aquesta oferta no ha sigut positiva per part del Sevilla. El club de Nerbión es troba ara mateix tractant de convéncer al jugador perquè finalment es quede a Sevilla. Tal com va informar Tribuna Deportiva, Rafa Mir va estar ahir per la vesprada en les oficines del Sevilla per a demanar que li deixen eixir. 

A hores d’ara, l’operació no està ni molt menys caiguda, però no és qüestió d’hores com s’esperava. Aquesta situació, res més lluny de la realitat, té com a objectiu ser un moviment de força de mercat per part del conjunt andalús. Ni abans estava tan clar el fitxatge de Rafa Mir pel València ni ara es troba tot perdut.

El jugador, com ja va fer ahir i durant gran part del mercat, té la intenció de seguir presionant al Sevilla per tal de poder arribar a Mestalla aquesta temporada. Els últims dies de mercat, com és evident, marcaran l’esdevenir de l’operació.

Mendilibar ha parlat sobre la possible eixida del seu davanter

Durant la roda de premsa prèvia al partit de demà davant el Girona, José Luis Mendilibar ha sigut preguntat sobre la possible eixida de Rafa Mir al València, així com per les novetats de l’operació en les últimes hores. “Fins l’1 de setembre van a passar moltes coses. Rafa Mir pot jugar en qualsevol moment amb nosaltres. Sembla que hem passat mitja temporada i són 3 partits. Si finalment es queda amb nosaltres de meravella…”, ha declarat.