Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El paper de Mendes en el ‘nou València CF’ podria rebaixar-se

Per Josep Prats · 02 Març, 2021

Jorge Mendes ha tornat a entrar en acció en l’actualitat i en la gestió social del VCF. Se sap que l’agent portugués és amic íntim de Lim, com així s’ha mostrat durant els set anys que ha estat Meriton al capdavant de l’entitat valencianista.

Així i tot, Blanquinegres.com ha pogut saber que, tot i que el príncep de Johor i Mendes han coincidit en diverses ocasios, no tenen una relació tan íntima com la pot tindre Peter Lim.

El paper de Mendes fins ara

Jorge Mendes va trobar en el VCF un soci per a fer negoci des que va arribar Peter Lim a la capital del Túria, amb l’entrada i eixida de jugadors, majoritàriament representats per ell mateix.

Les últimes operacions efectuades pel lus van ser el passat mercat d’hivern. En els últims dos dies de mercat, Jorge Mendes va aconseguir cedir a tres jugadors al VCF. Els tres jugadors no comptaven amb minuts en els seus equips i Mendes volia revalorar-los al conjunt de Mestalla.

Preferència de Lim

Peter Lim semblava que volia vendre el club. Empresaris valencians havien preguntat al màxim accionista per les seues accions, però ha preferit acceptar l’oferta d’un home de confiança per a poder seguir manant. Però està per vore si el príncep de Johor tirarà mà de les ajudes de Mendes o no, ja que voldrà gestionar el Club a la seua manera.

El Príncep de Johor coneix a Mendes i ha coincidit en reunions juntament amb altres gran personalitats del món de fútbol, però Tunku Ismail ja té a les seues persones de confiança i podria actuar de manera diferent a Peter Lim.