Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Mendes ja mira directors esportius per al VCF

Per Josep Prats · 29 Març, 2021

Una vegada més, Mendes influirà en la planificació de la pròxima temporada del VCF, posant una peça clau perquè la plantilla de la temporada que ve siga competitiva i puga aconseguir els objectius fixats.

Des de l’arribada de Meriton al conjunt de Mestalla, Jorge Mendes ha fet negoci durant totes les temporades, comprant i venent jugadors, col·locant-los en el club per un preu superior, com va ser el cas de Correia.

Ara, per a la pròxima temporada, segons han avançat a Tribuna Deportiva, Mendes ja busca directors esportius per alclub de Mestalla per a la pròxima temporada, fins i tot, ja el tindria decidit.

Va aconsellar a Lim tornar a contractar a Alemany

L’agent portugués tampoc es fia de la mà d’Anil Murthy al club, i temps enrere, va aconsellar a Peter Lim que firmara, una altra vegada, a Mateu Alemany perquè agafara els comandaments de la direcció esportiva.

En canvi, el màxim accionista va decidir fer la guerra pel seu compte i continuar amb Anil Murhty al capdavant de la direcció esportiva després que César Sánchez presentara la seua dimissió amb l’acomiadament de Celades.

Corona planifica la pròxima temporada

L’actual director esportiu en l’ombra, Miguel Ángel Corona, ja planifica la pròxima temporada a petició de Murthy, encara que l’actual president, podria no estar en la presidència l’any que ve.