La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi veu amb bons ulls anar al Fenerbahce
,

Maxi veu amb bons ulls anar al Fenerbahce

COMPARTIR

El València està venent estos últims dies tot el que no havia pogut abans. Ahir el club oficialitzà les vendes de Jasper Cillessen i de Gonçalo Guedes al NEC Nimega i als Wolves respectivament, i ara tracta de fer el mateix amb Maxi Gómez. Amb estes tres eixides, el conjunt blanquinegre hauria trobat un nou equip als tres futbolistes que més gast li generaven al Fair Play Financer.

Li agrada la possibilitat

No obstant això, la situació de Maxi no és tan immediata. El davanter uruguaià porta ja dos temporades al mercat, però de moment no ha arribat cap oferta formal satisfactòria per al València. Ara bé, segons Nacho Sanchís al diari AS, Maxi ara mateix veu amb bons ulls fitxar pel Fenerbahce i l’equip turc farà un esforç per fer-se amb ell.

Les seues raons

Hi ha tres raons sobre este canvi de situació:

1- Maxi ha parlat amb Jorge Jesús, entrenador del ‘Fener’, i este li ha assegurat que serà important dins de l’equip. És un punt vital, ja que l’uruguaià vol anar al Mundial de Qatar.

2- El Fenerbahce és un club important de Turquia i per això, tot i que és una lliga menor, no perillen les seues opcions de Mundial.

3- Viuria a la mateixa ciutat que Lucas Torreira, un gran amic seu.

La negociació amb el ‘Fener’

De moment, el Fenerbahce no ha aplegat als 12 milions que demana el València, però sí que espera que ho faça durant esta pròxima setmana, ja siga amb una quantitat fixa o amb bonus posteriors. 12 milions és precisament el que li queda al València per amortitzar el seu fitxatge, per este motiu no vol rebaixar gens la xifra.