La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi s’exercita en solitari; Marcos André i Paulista amb el grup
,

Maxi s’exercita en solitari; Marcos André i Paulista amb el grup

COMPARTIR

El València s’ha exercitat hui al primer entrenament de la setmana, no una setmana qualsevol, ja que este diumenge disputa la primera jornada de Lliga davant el Girona a les 19:30 h a Mestalla. Serà el debut oficial de Gennaro Gattuso com a entrenador che, i a més a més buscaran un bon inici en les seues aspiracions a Europa.

Al ‘Fener’

Per a este partit, tot apunta que Maxi Gómez no estarà disponible. A tots els rumors que l’envolten sobre el seu possible traspàs al Fenerbahce s’ha d’afegir que, segons Onda Deportiva, l’uruguaià hui no s’ha entrenat amb el grup. D’altra banda, els que sí que ho han fet són Marcos André i Gabriel Paulista, però el brasiler la segona part l’ha fet al gimnàs.

Noves incorporacions

Per últim, Gattuso espera tindre més jugadors durant esta setmana. Nico González i Bryan Gil són dos objectius del València que estan prop d’arribar en qualitat de cedits per a esta temporada. Amb estes dos incorporacions no estaria tancada la plantilla, ja que el conjunt blanquinegre està baix mínims i necessita sumar efectius.