La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi podria eixir cedit a Itàlia
,

Maxi podria eixir cedit a Itàlia

COMPARTIR

-->

El València afronta l’última setmana de mercat amb els deures encara per fer. La secretaria tècnica blanquinegra treballa en fer oficials les incorporacions de Bryan Gil i André Almeida, amb els quals ja existeix un acord total, i especialment en trobar-li una eixida beneficiosa a Maxi Gómez per a poder fitxar a Edinson Cavani.

Ningú ofereix 12

El València ha oferit a Maxi a pràcticament tota Europa, però cap equip ha sigut capaç d’apropar-se als 12 milions d’euros que demanava el club che, i que és la xifra que li queda per a amortitzar el seu fitxatge. No obstant això, segons Carlos Bosch, a la Capital del Túria hi ha una nova alternativa per al davanter, i és que podria eixir cedit a Itàlia.

Més prop de Cavani

Amb la seua cessió no seria suficient per a poder llançar-se a per Cavani, però sí que seria un pas endavant. Al conjunt blanquinegre comencen a pensar que una venda serà pràcticament impossible, i és per això que no veuen amb mals ulls una cessió, ja que en cas de rendir bé sí que podran vendre’l al seu últim any de contracte.