La millor informació del ValènciaCF en valencià

Maxi Gómez torna a ser baixa a l’entrenament
,

Maxi Gómez torna a ser baixa a l’entrenament

COMPARTIR

Després de la sessió d’este matí, la plantilla del València ha tornat a eixir a la Ciutat Esportiva de Paterna per a continuar amb la pretemporada i el pla de Gattuso. La intenció del tècnic italià és arribar en un estat físic òptim abans de l’inici de la Lliga Santander. 

Maxi no entrena amb el grup

Ara mateix, només hi ha una baixa en la plantilla. Es tracta de Maxi Gómez. El davanter uruguaià encara té molèsties en el seu peu i no està en condicions per a entrenar amb la resta dels seus companys. Maxi Gómez tampoc ha entrenat este matí i el seu futur és una altra incògnita. 

Hugo Duro i Jaume amb el grup 

Hugo Duro i Jaume Doménech -que eren les altres dos baixes habituals- ja han tornat a exercitar-se amb el grup en la sessió d’este matí. Esta vesprada els dos jugadors també s’han incorporat a la dinàmica de Gattuso. Per tant, tot fa indicar que ja estan al 100% i podran participar en els amistosos. 

Amistós el dissabte

Ara mateix, el València es prepara per al següent amistós de la pretemporada. El club de la Capital del Túria viatjarà a Anglaterra per a enfrontar-se al Nottingham Forest. Després de la dura derrota del passat dissabte, els de Gattuso tractaran de tornar al camí de la victòria.