Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Mathieu: “No volia anar-me’n al Barça”

Per Miguel Castells · 04 Abril, 2021

L’excentral del València, Jeremy Mathieu, ha oferit una entrevista a l’Equipe on ha parlat de la seua eixida del València CF. El francés en ixe moment era capità i travessava el seu millor moment des que arribà al conjunt blanquinegre, però finalment va eixir al Barça a l’estiu de 2014. Estes han sigut les declaracions més rellevants de Jeremy Mathieu:

No volia anar-se’n

Jo no volia anar-me’n al Barça

Quan va aplegar l’oferta jo era capità i estava gaudint a València.

Jo em preguntava: per a què vaig a anar a estar en la banqueta?

Un nou contracte

Quan vaig rebre el contracte li vaig oferir jo un al València que es corresponia amb la situació actual. Rufete em va dir que en principi no hi hauria problema per a tancar-ho.

Cridàrem Rufete i jo al president (Amadeo Salvo) i ell es va negar a aplegat a este acord.

En este moment vaig comprendre que no comptaven amb mi.