Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mata parla sobre l’interés del València en els últims dies de mercat

Per Alex Alfaro · 22 Octubre, 2022

Juan Mata va ser el desig de l’afició del València l’últim dia de mercat. El migcampista espanyol estava sense equip i es va convertir en una possibilitat més que interessant. Per la seua part, Juan Mata estava disposat a tornar al València. De fet, el jugador i el seu entorn estaven esperant una oferta per part del club de la Capital del Túria. 

Mata va firmar amb el Galatasaray

No obstant això, eixa proposta no va arribar i Mata va començar a buscar altres opcions. El migcampista espanyol tenia com a preferència continuar en Europa. Per este motiu, va fitxat pel Galatasaray.

Per tant, l’exjugador del Manchester United s’ha unit a Lucas Torreira, futbolista que va estar en l’orbita del València i que era una de les preferències de Gennaro Gattuso per a reforçar el centre del camp. Ara mateix, els migcampistes del València són: Hugo Guillamon, Nico González, Ilaix Moriba, Yunus Musah i André Almeida. Els quatre són jugadors joves amb potencial, però falta certa experiència. 

La postura del València sobre Mata

Pel que respecta a la postura del València sobre el fitxatge de Mata, Lay Hoon va comentar en la roda de premsa posterior al tancament del mercat que havien valorat la possibilitat, però que Mata no encaixava en el València pel seu perfill i pel Fair Play Financer, ja que el seu espai serà utilitzat per a les renovacions d’Hugo Guillamon, José Gayà i Giorgi Mamardashvili. 

Mata parla per a Las Provincias

En declaracions a Las Provincias, Mata va reconèixer l’interés del València

«Em sent molt orgullós de l’afecte que vaig rebre aquest estiu de tots els valencianistes. Al València vaig passar quatre anys fantàstics. És cert que este estiu va haver-hi converses amb el club i al final no va poder ser. Els desitge el millor. Vull a tot el valencianisme, li tinc un afecte enorme a l’afició, al club i a la ciutat. Ara els seguisc des d’Istanbul