ACTUALITAT  FITXATGES  

El València, atent a Juan Soriano per si ix Mamardashvili

Per Joan Marc García · 21 Maig, 2024

El València ha arribat hui mateix a un principi d’acord per a la incorporació del porter macedoni, Stole Dimitrievski. 

El València ja compta amb Giorgi Mamardashvili en la seua plantilla, i com ha informat Blanquinegres, l’arribada de Dimitrievski no està relacionada amb la possible eixida del porter georgià. La intenció del club era assegurar la signatura del macedoni al més prompte possible per a evitar que altres ofertes puguen desviar-lo de Mestalla. I així que Mamardashvili, en el cas de continuar en el club valencianista poder tindre competència directa per un lloc en l’onze titular.

Ara, segons ha informat Ser Deportivos Valencia, el conjunt de Mestalla també s’ha fixat en altre porter per a suplir una possible eixida de Mamardashvili. El València vigila el mercat de porters i Juan Soriano, és una de les alternatives per a ser el segon porter la pòxima temporada.

El Tenerife haurà de resignar-se a perdre a Juan Soriano quan concloga el present curs. El porter andalús, al qual els blanc-i-blaus han tractat de renovar sense èxit des de l’estiu passat, conclourà el seu vincle el pròxim 30 de juny i ja té perfilada una atractiva opció per a fer el salt a Primera divisió després d’haver passat tres temporades a l’illa amb un rendiment més que notable.