La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mario Balotelli publica una foto a Instagram sobre el seu futur
,

Mario Balotelli publica una foto a Instagram sobre el seu futur

COMPARTIR

Tot feia indicar que anava a ser un diumenge tranquil en el València CF. No obstant això, Mario Balotelli ha publicat una imatge a Instagram amb la qual ha revolucionat totes les xarxes socials. El davanter italià està jugant en Turquia, però vol eixir i tornar a una lliga més competitiva. 

Balotelli vol jugar en Espanya

Per este motiu, Balotelli ha publicat a Instagram una enquesta preguntant als seus seguidors si els agradaria que ell jugara en Espanya. D’esta forma, l’afició valencianista ha pensat directament en el seu equip, ja que segons Giacomo Iacobellis, Balotelli continua a l’agenda de Gattuso. Té una clàusula de cinc milions d’euros per a poder abandonar l’Adana Dermispor en qualsevol moment, però està per veure si hi ha algun equip dispost a pagar esta quantitat per l’italià.

Ara mateix, el València no pot inscriure a cap futbolista, perquè està a l’espera de vendre abans per a poder quadrar el Fair Play Financer. No obstant això, amb esta publicació de Balotelli, podríem estar en l’inici de les conversacions entre el València i el davanter italià. Haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per a veure quin és el destí de Balotelli i si hi havia un altre equip interessat en el davanter. 

La foto de Balotelli