La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcos André podria eixir cedit a equips de segona
,

Marcos André podria eixir cedit a equips de segona

COMPARTIR

El València afronta esta recta final del mercat sabent que ha de traure a un extracomunitari de la plantilla. L’eixida de Maxi Gómez és la prioritat, però s’està complicant perquè cap equip és capaç d’oferir per ell els 12 milions que demana el València, que són els mateixos que li resten per a amortitzar el seu fitxatge, per tant, apareix en escena Marcos André.

El “8” de Gattuso

Segons Jorge Ruiz, el brasiler podria eixir cedit a equips de segona divisió, però també té la possibilitat del Rayo Vallecano d’Iraola, que s’ha interessat en ell. Marcos André va ser el fitxatge més car la passada campanya, i en esta pot eixir per a fer-li lloc a un extracomunitari com pot ser Arthur, que és el “8” ideal per a Gattuso.

Decisió entre Maxi i Marcos André

Així, la secretaria tècnica blanquinegra haurà de valorar si ven a Maxi Gómez per davall del preu que tenia estipulat o si, per contra, deixa eixir al davanter que millor havia rendit a la primera part de la pretemporada (amb Hugo Duro lesionat). Ofertes no li falten a Marcos André, però té de primera i de segona.