Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Marcos André parla sobre les seues dos temporades al València: “no ha eixit com volíem”

Per Joan Marc García · 30 Agost, 2023

El València C.F va anunciar ahir, a través d’un comunicat oficial, l’eixida de Marcos André rumb al Reial Valladolid de LaLiga Hypermotion. Per tant, el davanter brasiler torna així al club des d’on va arribar al València.

L’operació de venda del brasiler es tanca per una quantitat superior als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador. No obstant això, en realitat, la venda serà del 40% dels seus drets, ja que el Valladolid encara disposava del 10%.

El davanter brasiler deixava així el València després de dos temporades on no ha deixat bones sensacions, malgrat els 9 milions d’euros que es van pagar per ell.

El futbolista ha explicat en la roda de premsa de presentació com a nou jugador del Valladolid com van ser eixes dos temporades al club de Mestalla: “No estic decepcionat, he estat allí (València) dos anys, m’ho prenc com a aprenentatge, no ha eixit com volíem, però ara estic ací, feliç. Estic segur que ací eixirà tot bé. Torne amb el cap molt millor que quan me’n vaig anar i tot el que he après allí ho posaré en pràctica ací“.