Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcos André i Guedes per a dinamitar el Villamarín

Per Miguel Castells · 27 Octubre, 2021

El València s’enfronta hui a un dels reptes més difícils de la temporada. El seu rival, el Betis, és l’equip de les cinc grans lligues europees que menys partits ha perdut (4). Esta dada, afegida al moment que travessa el conjunt de Bordalás -sis partits sense guanyar- no conviden a l’optimisme, però açò és futbol i pot passar de tot.

L’entrenador alacantí haurà de modificar l’onze respecte a l’últim partit, ja que jugadors com Maxi Gómez no estaran disponibles hui.

Així, este ´és el possible XI del València al Benito Villamarín:

Porteria

El més normal seria donar-li continuïtat a Jasper Cillessen. L’holandés no està realitzant bons partits, però ahir a roda de premsa Bordalás va afirmar que no hi havia debat a la porteria, tot i que després va afegir que els quatre porters que té estan treballant bé i tots tenen possibilitats de jugar.

Defensa

La incògnita principal és Thierry Rendall. El portugués ja s’entrena amb els seus companys, però està per veure si Bordalás considera que ja té ritme suficient per a l’alta competició, si és així serà titular. La parella de centrals serà Gabriel Paulista i Omar Alderete, mentres que al lateral esquerre exercirà de capità José Luis Gayà.

Centre del camp

La parella al mig del camp serà Daniel Wass i Hugo Guillamon. Bordalás recupera al seu ‘6’ després de donar-li descans davant el Mallorca i el danés és fix. Per la dreta torna Carlos Soler, mentres que el dubte es troba a l’esquerra, on l’entrenador haurà d’escollir entre el treball d’Hugo Duro o la qualitat individual d’Helder Costa.

Davantera

Per últim, a la part ofensiva destaca l’absència de Maxi Gómez, que provoca una davantera no habitual. Per darrere del punta estarà, com sempre, Gonçalo Guedes. En ell recau quasi tota la responsabilitat ofensiva de l’equip. Mentres que la novetat serà Marcos André, que exercirà de ‘9’ referència.

Possible XI

Així, el possible XI queda de la següent manera:

Porteria: Jasper Cillessen.

Defensa: Thierry Rendall, Alderete, Paulista i Gayà.

Centre del camp: Soler, Guillamon, Wass i Hugo Duro.

Davantera: Guedes i Marcos André.